Kuantan Wedding Photographer | Kuantan Pahang Photographer
Kuantan Wedding Photographer, Kuantan Photographer, Wedding Kuantan, Jurufoto Kuantan
By: S h a s m a N i z a m thephotographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Sunday, 7-Dec-2008 18:45 Email | Share | | Bookmark
:: lalalalalalalala ::

oppss..menyelit seketika.. maaf kalau banyak gambar aku jek kali ni.. gambar nkorg pasni pasni plak yek... sooo.. inilah sambungan cerita kat bawah tu tadi... selamat dah semuanya.. ni pun aku amik dari satu kamera.. ade lagi 3 kamera aku belum terima gambarnya...huhuhuhuh.. upload sekeping je dulu.. lepas gambar nkorg, baru aku masuk gambar aku lagi... wahahahahaha...


Shasma Nizam + Siti Nur Fairus
*tak pasti siapa shoot gambar ni.. rasanya Sheikh Hafez... thanks bro..!!

-enjoy-
Shasma Nizam.


Saturday, 6-Dec-2008 11:26 Email | Share | | Bookmark
:: makluman ::

hye all... hehehehe.... untuk makluman, harini aku bertunang... ketika aku upload gambar ni, jam tangan menunjukkan pukul 11.30pagi.. aku tunang pada 6hb dec 08 lepas zuhur di kuantan pahang.. tinggal beberapa jam je lagi..hehehe.. dan utk makluman juga.. dalam beberapa jam yang tinggal ni terpaksa juga aku menyiapkan album customer dan nak kena hantar malam ni.. soo.. itulah photographer... kadang2 jem jugak otak.. tapi takpe.. customer punya pasal... hehehehe..

soo itu aje utk saat ini... nanti sambung k.. doakan kami berdua sukses.. oh ye, lupa nak bagitau... bakal tunang aku ni namanya Siti Nur Fairus.. panggil ct je.. umur 21 baru.. (heheheheh) masih belajar di ITM jengka pahang, degree in office management...

soo..sekali lagi doakan kami k... bye all

enjoy..!!
*thanks to mr yol sbb shoot gambar nih.. aku suke beb...


:: Shasma Nizam + Siti Nur Fairus ::


Monday, 1-Dec-2008 19:46 Email | Share | | Bookmark
::aku berjanji dan nekad akan upload acap kali pasni::

huhuhuh... lama gilos aku tak upload weih..!! ini kerana menjadi photographer di kuantan bukanlah perkara mudah... ramai jugak orang nak pakai photographer rerupanya... soo, disebabkan itu dan beberapa perkara teknikal yang lain, aku dan thephotographer kuantan amatlah bz... tapi kitorg dah nekad, pasni akan acap kali upload... dan kepada customer2 yang gambar mereka belum kami upload, lepas ni akan muncul gambar anda di sini...

sooo..utk starting entry wedding, aku upload la serba sedikit pic2 terbaru yang aku shoot.. sila lihat dan tinggalkan komen yang best2.. komen tak best sila simpan dalam peti.. wahahahaha... (gurau je)

enjoy yaa...


ini ahmat.. kachak, baik dan bagus orangnya.. kejap lagi dia nak kawin...kekeke..


dia kawin di masjid jengka 3... -kondisi suasana, tenang.....


itu azura.. bakal isteri ahmat pada saat gambar ini di ambil....


sangat serius azura pada ketika itu... dan..mereka selamat diijabkabulkan.. alhamdullillah..


lompat cerita... selit iklan gambar aku.. huhuhuh... huduh...


cerita konvoi motosikal plak....hehehe


konvoi kemana ek..??


dan ahmat berada di tengah2 konvoi itu..


ahmat, dari team BRADERS.. berarak nak bersanding...


bersanding dgn azura...


mereke dikerumuni oleh geng2 BRADERS dan penduduk jengka 3.. mereka glemer...


lompat cerita lagi.. -mereka berdua amat gembira pada hari yang tersebut...


mereka secucuk.. ehh..secocok...


mereka bagus...


mereka romantis...


mereka bahagia.....


ok..itu aje yang sempat...
sila enjoy.. catch u all later lah..!!

Shasma Nizam
Big Boss
thephotographer & shasma nizam graphy


Friday, 21-Nov-2008 19:04 Email | Share | | Bookmark
::meeting tahunan sudah, makan sudah, skang keje plak..::


huh..penat naik bas...


meeting tahunan la sangat tu.... wahahahahaha...


serius..keje berlambak tak siap lagi.. soo siap siaga untuk mulakan tugas kembali... sabar ya...

Shasma Nizam
principal photographer/ceo
thephotographer & shasma nizam graphy (SNG)


Tuesday, 11-Nov-2008 11:11 Email | Share | | Bookmark
::kerana dia::

hrrmmm...




dunno what to say laa.. but i'm happy now...

enjoy ur life...

Shasma Nizam.


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net