Kuantan Wedding Photographer | Kuantan Pahang Photographer
Kuantan Wedding Photographer, Kuantan Photographer, Wedding Kuantan, Jurufoto Kuantan
By: S h a s m a N i z a m thephotographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 26-Jan-2009 21:01 Email | Share | | Bookmark
::edisi panoramic yang malas:: kekeke

cepat2 booking yek....!!!







untuk tempahan, jika email tak berbalas, sila call saya terus.. jgn tangguh2...

Shasma Nizam
019-9191 169


Sunday, 4-Jan-2009 21:09 Email | Share | | Bookmark
pahang kuantan terengganu kemaman wedding photographer




jangan tengok gambar orang aje... buat tempahan sekarang untuk mendapatkan
khidmat air tangan Shasma Nizam... kehkehkeh.. iklan skit sempena tahun baru ni...
kalau email tak jawab, terus call aje.. pastu bleh jumpa kat studio.. pastu bleh bayar
booking terus.. pastu bleh gi minum2 ngan Shasma Nizam.. pastu terus boleh belanja
Shasma Nizam minum.. barulah Shasma Nizam shoot gambar anda cantik2... hahaha..

gurau2 je... aniway.. sila enjoy semua...

Shasma Nizam
CEO
thephotographer & SNG
019-9191 169
*tempahan utk 2009 amat laju.. jangan ketinggalan. tq.


Wednesday, 24-Dec-2008 21:07 Email | Share | | Bookmark
::coming soon:: by Shasma Nizam...

pasangan dari singapura.. saya panggil dia Din... diorg sgt aktif...


shukri dato' shaari + yanti comel.. mereka sgt romantik...


kak ita + husband dari jabatan antarabangsa industri asas tani.. diorg sgt pemalu...


dilla + bro eman... mereka best...


dilla affin bank + suami.. diorg ni sgt baik...


dayah + man.. dayah ni pengakap masa sekolah dulu.. diorg sgt bagus...


awang osman dato sri hj adnan + jamaliah lee.. mereka rock..!!


ain dato dr hj sapari + mr azam japan.. mereka sgtlah sporting..!!


*gambar wedding diorg semua ni masih lagi dalam proses, dan akan diupload secara berperingkat... ini adalah antara wedding job yang dihandle sendirik oleh tulang 4 kerat Shasma Nizam..(ade jugak yang ade backup..heheh) gambar2 wedding customer tersayang yang lain, akan diupload oleh ahli thephotographer yang lain.. kalau saya sempat, saya juga akan up gambar2 lain tu... kalau dah lama sgt tunggu tapi diorang tak up, hubungi terus ke talian hayat saya..hahahah.. tq. (kondisi diri Shasma Nizam skang amatlah sibuk..harap jgn push kuat sgt yek.. push ala ala je..hehehehehe)

sila enjoy sentiasa..tapi jangan lupa kerja...
Shasma Nizam


Thursday, 18-Dec-2008 20:59 Email | Share | | Bookmark
:: azwa+torik ::

The Wedding Of azwa+torik - Kuala Terengganu.

Majlis Nikah












Majlis Sanding











Sessi Riadah..hehehe





by
Shasma Nizam
*krem tangan mengupload gambar... lama sgt tak upload..kekekekeke... enjoy ya..!


Tuesday, 16-Dec-2008 08:52 Email | Share | | Bookmark
::penantian::



penantian itu satu penyiksaan.. yee..mmg tak dapat dinafikan...
saya Shasma Nizam, mewakili thephotographer kuantan memohon maaf atas segala
kelewatan spt lewat upload dan lewat delivery album kepada anda semua...
ini semua kerana kejutan budaya yang kami hadapi iaitu tempahan2 fotografi yang
bertubi-tubi datang..langsung dari itu, sekarang ini kami sedang menjalankan kerja2
pembinaan kumpulan yang lebih padu bertepatan dengan kehendak customer..
dijangka semuanya akan perfect pada awal tahun hadapan...
semoga semuanya happy k...hehehehehe....

enjoy selalu ya..!!
Shasma Nizam
Principal Photographer / CEO
The Photographer (CA0128707-H)
019-9191 169
shasmanizam@gmail.com
http://shasmanizam.fotopages.com
Wedding Photographer
Kuala Lumpur - Pahang - Terengganu - Kelantan - Seluruh Malaysia.



[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net