Kuantan Wedding Photographer | Kuantan Pahang Photographer
Kuantan Wedding Photographer, Kuantan Photographer, Wedding Kuantan, Jurufoto Kuantan
By: S h a s m a N i z a m thephotographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 18-Feb-2009 17:26 Email | Share | | Bookmark
::patut ke tak patut..?::


cerita saja shas..hahaha..cerita saja shas hahaha... (rentak rap)

hye nkorang.. harini aku nak cerita kat nkorang..tapi nkorang jgn bagitau orang...hahaha..
patut ke tak patut nkorang rasa..?


masuk bilik pengantin..orang lain sibuk amik gambar..dia sibuk main barang mak / pak andam..hahahaha...


pegi sesi outdoor..orang lain sibuk amik gambar pengantin, dia sibuk berposing...kesian kat pengantin tu..hahahahah


yang ni pun satu lagi... hrmmm..biasa la budak bla bla bla...hahaha hahaha


ade satu hero..namanya rahsia... adeke patut buat mcm ni... nkorang tgk muka pengantin tu.. dah naik pelik dah... hahaha hahaha..

Sooo..patut ke tak patut nkorang rasa..??
pendapat akula... semua perkara2 ni amatlah bagus dalam memilih photographer untuk anda... percayalah, gelagat sebegini mampu memesrakan hubungan anda dan photographer.. hubungan yang baik mampu memberikan gambar yang "hidup", happy, cantik, superb dan lain2 lagi... semua ni berkaitan emosi... jika mood photographer baik dan happy, insyallah idea datang mencurah2 dan photographer akan bersungguh buat yang terbaik... begitu juga dgn emosi anda yang akan di ambil gambar... pastikan anda sentiasa happy.. betul2 menjiwai hari besar anda... insyallah, gambar anda akan jadi yang terbaik... pasti anda tertanya... "betul ke boleh jadi gambar nampak happy..??".. jawapannya...

yaaaaa..!! betuulll...!!!!hahahahaha..!!



jangan lupa hire team thephotographer ye..!!!
(itulah kata mereka) hahaha hahaha..

hahaha..semua hanyalah gurauan..(thanks & sori pada sarahana & sheikh hafez kerna aku keluarkan gambar nkorg..hahaha) ketika ini saya amat borink dan krem mata buat editing dan pikir hal hal kerja.. soo curik masa skit utk berhibur.. lepas ni sambung keje lagi... sambil2 layan lagu "rahsia" nyanyian malique xtoophat.. hrmmmmm - thanks to yol sbb bagi job.. thanks dan tahniah kpd wanie & faisal kerna jadi pengantin yang bagus..!!

cuma..pesan saya... kamera apa, kamera besar mana, itu taklah terlalu penting.. yang penting.. Man Behind The Camera tu... hrmmm.. Man Behind The Camera...


Enjoy semua ya..!!! gudnite..!

Shasma Nizam


Wednesday, 18-Feb-2009 04:38 Email | Share | | Bookmark
Our Love Story


*saje je nak promo fotopages siti aku ni ha.. utk tgk gambar2 pertunangan kami, sila klik sini http://nohafariha.fotopages.com

tq.
Shasma Nizam
status sgt bz.. utk booking, sila kol k. tq.


Saturday, 7-Feb-2009 12:41 Email | Share | | Bookmark
:: aku rindu nak holiday..!!!! ::

busan2 tadi, aku merenung la kat dinding studio, ni antara beberapa gambar
yang tergantung... hrmmm.. rindunya nak melancong...
*gambar ni masa gi semporna sabah tahun lepas...


kapal terbang pun lama dah aku tak naik....


kanak2 yang menghuni di salah sebuah pulau... sentiasa maintain ceria dalam apa jua keadaan... soo aku mencontohi dia...


sesekali mendongak ke langit.. terus terasa lapang dada ni..


i'm like a bird..!!

ok..itu saje.. nanti sambung gambar wedding plak yek...

Shasma Nizam
CEO thephotographer & SNG
019-9191 169
Kuantan Pahang Kemaman Terengganu Kelantan Wedding Photographer


Tuesday, 3-Feb-2009 04:50 Email | Share | | Bookmark
:: khayrany + amar (audition ntv7) ::- Majlis Nikah d kuantan.

hye khay & amar... saya letak gambar nikah dulu k.. nanti disusuli sanding then outdoor.. gambar banyak sgt.. tak tahu nak upload yang mana.. main amik je ni.. album dah nak siap.. tunggu k... aniway.. seronok bekerjasama dgn kamu berdua.. semoga berbahagia sentiasa..

getting ready...





semakin hampir...



hari bersejarah...



saat gembira...









Selamat Pengantin Baru Khayrany & Amar.. sori beb tak banyak gambar up.. saya banyakkan gambar tangan sbb nak bagi surprise la skit bila dapat album kan.. hehehe..

enjoy semua ya..!
Shasma Nizam.

Quote:
pergh.. gempak. memang tak silap amek u as my photog la.suka shaz. husband kai mesti laghik suka tenkiu. atas kerjasama anda melayan kami Tue 3-Feb-2009 05:30
Posted by:kai khayranyfadzlyny@gmail.com


Tuesday, 27-Jan-2009 12:40 Email | Share | | Bookmark
masih belum terlewat untuk kami ucapkan.....


Shasma Nizam & Azrul Sham

*kredit to sarahana kerana memanjat dinding studio utk shot ini.


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net