Kuantan Wedding Photographer | Kuantan Pahang Photographer
Kuantan Wedding Photographer, Kuantan Photographer, Wedding Kuantan, Jurufoto Kuantan
By: S h a s m a N i z a m thephotographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Saturday, 19-Jul-2008 11:07 Email | Share | | Bookmark
::terharu::





.....semakin sempurna......

thanks.
Shasma Nizam


Thursday, 17-Jul-2008 18:26 Email | Share | | Bookmark
photography at Semporna Sabah - edisi dua (last dah..malas...)


always smiling la u...

star in the sky...

bajau laut..??

destination...

flying home...

flying home 2nd edition...hahahaha

cat & mosque..

yiieehaa..!!!

the 'yiieehaa' boy... cute face huh...

young great workers....

rainbow market..

see u again guys..!

she sell a sea shell at the sea shore.. (sebut laju2 k..)

for calender use only..hahaha..

my lovely shot....hrmmmm... bajau kids wearing a home made cold powder to avoid sun burn... actually its really burning there...

i mis my sunset shot coz of both of u..wakakakakaka...

the only sunset shot i've got... celah2 pagar..

destination outdoor wedding day promotion..!! book now..!!!! - this shot special from me to both of them...

ok dah..gambar last... the great journey begins....

thanks...sila enjoy ya..!
Shasma Nizam


Thursday, 17-Jul-2008 17:14 Email | Share | | Bookmark
photography at Semporna Sabah - edisi satu.

::edisi upload bertubi2:: - jom layan sampai muak...kekekekekeke

dalam kesibukan diri menyiapkan album2 customer tersayang dan galeri studio the photographer, sempat lagi aku menyelitkan diri utk meng 'upload' gambar2 aku di sabah yang aku anggap sebagai latihan "ala2 journalist & reuters" kononnya... harap maaf jika gambar banyak yang lengkung2..al maklumlah, lense masih berbau kedai... wakakaka... sila enjoy ya...

*kpd customer2 tersayang, ada set album yang sudah siap.. nanti saya kol k. tq.


bajau laut kids smiling with a lolipop...

also smiling....

this one focusing on fishing... no fish no smile...

waiting for her friends...

bajau laut woman procesing the 'rumpai laut'...

a family of kaum bajau laut, anchor ashore near the Semporna Town.. behind is their boat (home)...

Semporna local woman selling grilled seafood at the Semporna Town Market..

jumping from the tower... (menara yang awie berlakon dalam cerita duyung..)

'penyambut tetamu'...

dont cry la... malulaa...hahahaha.. kata abg pd adiknya..

modern bajau walking down the ladang nyiur..

playing with sampan on a crystal water...pehh..

old bajau laut woman, seriously collecting something like a sea cucumber for a dinner..

what a wonderfull world...

stare...

ready to go...

a mother giving a hand...

ada lagi.... tunggu...


Thursday, 17-Jul-2008 04:29 Email | Share | | Bookmark
::banyak keje - x berkesempatan nak upload gambar::

hye all... rindu la kat nkorg semua...hahahaha... actually saya dah sampai di kuantan semalam..tapi sejurus sampai, terus melaksanakan kerja2 yang tertangguh dan kerja2 baru yang perlu diselesaikan minggu ni jugak.. fuhh mmg penat yang amat... saya tak sabar sebenarnya nak upload gambar2 di semporna sabah utk berkongsi tatapan dgn nkorg semua.. tapi nantilah saya upload... ni pun gambar yang main ambik je dari SD card... terlalu banyak lagi gambar2 yang saya nak kongsi.. sabar k.. insyaallah dalam minggu ni semua kerja setel, saya akan upload bertubi-tubi...

tq.
Shasma Nizam


'bajau laut' kids kaget looking at me... - location : Pasir Island Semporna Sabah.. ( the smallest island i've ever seen..sama saiz ngan padang bola je... penduduk ade dalam 50 org..)


partner aku mr azrul sham terliur nak makan lobster..what a great holiday huh..!!


main activities of masyarakat 'bajau laut'... bersampan di lautan... diorg punya sweet home pun dalam bot... hrmmm.. wonderfull sabah...

tunggu lagi k.. banyak lagi nih...


Tuesday, 8-Jul-2008 05:12 Email | Share | | Bookmark
::cuti2 bermatlamat::


*gambar dipetik dari fp azrulsham.. gambar asal di www.flickr.com/2121studio.. (dr. ali punye..)

trip ni sebenarnya lebih kepada meeting tahunan thephotographer... soo ada yang ahli team tak dapat pergi sbb kena la jaga business di studio thephotographer... sedih jugak bila omar farid & sheikh hafez takleh ikut... takpa2.. august 08 nanti ade lagi trip.. terbuka kpd kawan2 photog yang lain... omar & sheikh, nanti jangan lupa call kami ketika kami di sabah k... will missing u all..

ahli team thephotographer yang dapat pergi trip ke sempoerna sabah :
Shasma Nizam - Azrul Sham - Emran Malek - Father Lee - dan awek2 di tawau..kekeke


+ Shasma Nizam +
principal photographer
THE PHOTOGRAPHER - CA0128707H
+6019 9191 169
shasmanizam@gmail.com


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net