Kuantan Wedding Photographer | Kuantan Pahang Photographer
Kuantan Wedding Photographer, Kuantan Photographer, Wedding Kuantan, Jurufoto Kuantan
By: S h a s m a N i z a m thephotographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Friday, 29-Aug-2008 20:51 Email | Share | | Bookmark
::testing::

lenguh belakang buat editing album customer punya pasal, aku dan emran amik keputusan untuk self portraiture...hehehe... sebenarnya nak memantapkan diri dalam bidang studio shooting, tapi masalahnya, lighting studio tak beli2 lagi.. soo pakailah ape yang ade je...
kawan2 dan customer, sila bagi komen... jika ada yang studio shooting expert, please advise... please....


-shoot using nikon d80, with 1 unit sb800 and 1 unit sb600 (both without umbrellas, without diffusers and without lightstand) pegang tangan dan sangkut je kat mana patut...wahahahaha....

please comment...

tq.
street learner photographer
Shasma Nizam.
(sorile sbb sendiri jadik model.. nantikan edisi model2 sebenar...)


Friday, 29-Aug-2008 20:13 Email | Share | | Bookmark
::jom outing..!!!!!::

perrfffff..lamo gilos tak outing... hah..inilah masanya... jom ramei2.. kalau mcm tak meriah merdeka tu, kita tembak mende lain.. janji dapat kumpul ramai sambil enjoy..!!



*teringat kembali, gambar ni aku shoot ketika mula2 beli kamera tahun lepas.... what a great journey huh.... ......

Shasma Nizam.


Tuesday, 26-Aug-2008 21:39 Email | Share | | Bookmark
::majlis bertunang::

::tengku noor azlilawati + rizal idris::














tahniah kepada koklie (tengku azlilawati) kerana sukses dah menjadi tunangan pilihan hati..hehehehe.. kawin nanti jangan lupa ajak saya k... tahniah sekali lagi..

Shasma Nizam


Friday, 22-Aug-2008 18:49 Email | Share | | Bookmark
::edisi self portraiture::

customer2 & kawan2 tersayang... sori lama tak hupdate & sori sgt2 sbb entry kali ni semuanya gambar muka kami2 sendiri.. bukan ape.. musim penat bekerja dah nak habis.. soo nak jugak tgk muka sendiri keluar internet..hehehe.. gambar2 ni amik yang mana sempat je.. itupun kalau kebetulan job tu buat ramai2..kalau buat sorg2, segan skit nak amik gambar sendiri ni..heheheh.. soo skang ni kami semua sedang bz nak menyiapkan album semua customer2 tersayang.. harap sabar k.. jangan risau.. sebelum raya mesti terima punyelah...hohohohoho..! sila enjoy beb..!! (kalau terperasan baju banyak baju sama tu jgn buat tuduhan buruk plak.. heheheh.. itu baju rasmi kerja tu.. kami mmg ade banyak design sama..heheheheh) (pastu, kami sendiri pelik kenapa kami suka jelir kalau amik gambar..excited sgt kot... wakakakaka)


on the way nak ke umah customer.. cuba teka dalam kete ape..?

antara customer yang datang melihat sample album tanpa berkelip di gallery kami..muahaha...(gurau je...jgn anggap bukan2 plak..)

kadang2 kami kena buat job selain wedding.. ni atas menara tangki air...

pengantin tengah makan kat luar.. soo kami rasmi dulu pelamin dgn gambar kami..hehehe

s.m.hafez.. subuh2 dah kemas equipment utk bertugas.. padahal job pukul 12tghari.. mmg semangat btul dia ni...

bersosial bersama ahli2 persatuan jurufoto kuantan...

omar farid.. mata merah..muka penat.. - kepenatan - shooting, editing, bersosial.. terlalu bz, tido pun lupa...hahahaha

kaya betul pengantin ni.. 4 photographer dia hire... huhuhuh

nazren - new comer...sedang practice ketika shafrah & husband kawen kat equatorial bangi..

syiikah & husband..berpakaian seperti lawyer ketika outdoor session.. (mmg diorg lawyer pun) - jangan saman yek syiikah bila saya gurau mcm ni..hehehehe

selamat hari raya...hehehehe

semasa minum kat mamak kat jakarta... - jgn caya.

perit mentari tidak menghalang emran malek utk terus betugas...

asal bergambar je jelir... busan dah aku.. dah..lain kali aku malas dah nak jelir...

abis keje, semua berkumpul..pekena tongkat ali.. esok keje lagi..

meeting syarikat di lokasi rahsia bersama boss besar KL..en azrul sham..

ok..itu je lah serba sedikit kegiatan kami... pasni upload gambar org kawen plak..huhuhu... bye.. catch u all later... tata.

Shasma Nizam.
street learner photographer......


Wednesday, 13-Aug-2008 19:48 Email | Share | | Bookmark
::musim beezee:: arghhh...

saya upload dulu yang mana sempat.. utk preview aje.. kpd customer2 yang belum sempat upload.. nanti saya usahakan... terima kasih atas sokongan anda..!! luv u..muah2..!!











*terima kasih kpd my partner yan hensem..mr azrul sham (thephotographer KL) kerna bagi kepercayaan pada aku buat beberapa job dia.. luv u yol..muah2..

tq
Shasma Nizam
Principal Photographer / CEO
The Photographer (CA0128707-H)
019-9191 169
shasmanizam@gmail.com
Kuala Lumpur - Pahang - Terengganu - Kelantan - Seluruh Malaysia.


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net