Kuantan Wedding Photographer | Kuantan Pahang Photographer
Kuantan Wedding Photographer, Kuantan Photographer, Wedding Kuantan, Jurufoto Kuantan
By: S h a s m a N i z a m thephotographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Sunday, 21-Sep-2008 16:35 Email | Share | | Bookmark
::vela+ragini::

indian wedding photography kuantan pahang.



















congratulations vela & ragini..!!

Shasma Nizam
thephotographer inc.


Thursday, 18-Sep-2008 12:19 Email | Share | | Bookmark
entry selit-::berbuka 2008 d kuantan anjuran thephotographer::

majlis berbuka tertutup dibuat khas untuk ahli2 thephotographer yang tersayang.. mereka semua bagus2... majlis fully support yang simple.. buat dekat restoran santai kuantan...

ahli hadir :
Shasma Nizam, Azrul Sham, Emran Malek, Omar Fared, Sheikh Hafez,
Sara Hana, Fakar Rudin, Eqa Comey, Adik Sara.

Dan jemputan khas otai2,
Otai Sani, Otai Hj Khairul...

thephotographer juga menjemput Otai Farooq Beautconnection, Otai Kamal Dnora, Otai Junaidi dan Otai Gezzeg Raja Lanun, namun tidak dapat hadir kerana ade hal..
sila enjoy..



otai sani fotokristal, sampai paling awal... (apesal kaki nampak pendek..??)


para2 karnivor lain sudah tiba untuk acara mentekedarah...


pening nak pilih... ade 40 menu, bbq, chinese, malay, western dll.. hj khairul saje 4 pinggan lauk.. omar fared jgn cakap la.. 6 ke 7 pinggan..


ABC yang kurang sedap...wahahahaha


susahnye bawak geng2 photo ni... tak reti duduk diam..


khusyuk tgk hotshot...


i love thephotographer.... muah2..


otai sani brieffing sessi outdoor sebelum group photo session..


group photo yang kurang mantap sbb kenyang sgt..setting kamera pun tak betul...


lepas solat, sessi Teh Tarik plak..kat rest taj megamall borak..borak..borak..dan borak...


keje berlambak.. tapi heppy kena heppy jugak... yang penting kita heppy... thanks guys..!

Shasma Nizam
jurufoto yang belajar dari tepi jalan....


Sunday, 14-Sep-2008 14:48 Email | Share | | Bookmark
::test mata orang ramai::

sedang2 aku mengedit gambar, lenguh mata, dan mata menjadi sedikit blank.. soo nak tengok mata nkorang plak... di antara 3 ni, kaler mana yang nkorg suka..(ataupun semua anda tak suka).. takpe, cakap je.. it's ok..





atau yang ni..(baru up..)hehehe


tq..
saya nak sambung keje plak..
Shasma Nizam
street learner photographer


Thursday, 11-Sep-2008 22:51 Email | Share | | Bookmark
::cerita kawin plak pasni..::

hye all my fren and customer2 terchenta....
keje dah nak siap.. soo bolela saya up gambar2 kawin plak pasni... sabar yek.. skit lagi..
*utk gambar iklan di bawah.."shafrah, semoga anda sihat di france.. harap sabar menunggu husband awak bawak balik album.. jemput2 lah saya ke sana.. "


gambar iklan.. shafrah+azmil - bandar baru bangi golf and country club.

by
Shasma Nizam.


Wednesday, 3-Sep-2008 18:32 Email | Share | | Bookmark
::a part of kuantan at night::


malam merdeka bebaru ni, saje2 keluar ngan alfarooq (boss beautconnection) - kononnya nak amik gambar bunga api la.. siap planning naik motor je sbb takut jalan jem... kitorg pastu decide port kat parking lot paling atas kat berjaya megamall... ada 5-6 org photog lain jugak yang dah standby utk tembak bunga api... ntah ape kes ntah tahun ni, bunga api di kuantan hanya keluar sama tinggi dgn tiang lampu... mmg hangin.. last2 aku ngan faroq amik keputusan layan light trail.. muahahahahaha... lama dah tak outing gini ngan kawan2...

*kpd customers dan bakal2 customers, gambar2 wedding terkini dalam proses utk di upload secara marathon selepas ini.. harap semua bersabar k... luv u all..!!


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net